Digitaliseer uw organisatie

Excellium als platformWin tijdBlijf up-to-dateWees efficiënt

Voordelen

Alleen het beste voor uw business

Realtime data

Realtime data

Werk waar je wil

Werk waar je wil

Overal geconnecteerd

Overal geconnecteerd

Image

Proob NV

Excellium, Uw One Stop Business Solution

Met Excellium bieden wij elke organisatie een passend antwoord op hun vraag naar het beheer van hun data volgens hun business flows, met aandacht voor mobiliteit en flexibiliteit van de oplossing. Uw business en gebruikers worden centraal gezet. Excellium wordt aangeboden vanuit de Cloud maar kan ook on premise.
0
Years of Experience
0
Tevreden users
0
Succesvolle Cases
0
Super Team

Consultants

Wat bieden wij

Met consultants verkoop je kennis, ervaring, zeg maar expertise. Het is hun taak om de klant te voorzien van het juiste advies, actueel en gericht op de behoefte binnen hun organisatie. Hun inzetbaarheid wordt bepaald door opleiding, opgedane ervaring en hoe actueel hun kennis van de beschikbare technologie is. Permanente scholing is bijgevolg een essentiële factor van hun waarde. Daar focussen wij op.
Image
Bent u als bedrijf op zoek naar een business consultant of moet er in Finance iemand extern tijdelijk de taken van een bestaande medewerker invullen. Aarzel dan niet ons te contacteren. Wij zoeken graag een match voor uw behoefte. Maak ons uw vraag kenbaar en wij nemen verder met u contact. 

Door onze groei zijn wij steeds op zoek naar business consultants om aan te werven en we werken ook met Freelancers. Voor onze projecten zoeken we steeds nieuwe medewerkers. Tot slot investeren wij elk jaar in de toekomst door laatstejaars studenten een interne stage aan te bieden.

Heeft u interesse om bij ons aan de slag te gaan, stuur ons dan je profiel en wij maken graag een afspraak met jou.
Image

Adres

Bergestraat 15
9550 Herzele
België

Maak een afspraak

+32 494 50 13 25
sales@proob.be