Over ons

Wij zijn Proob

Hans Kuys
Hans KuysCEO

Welkom

Boodschap van onze
CEO

Digitale flow en verhoogde flexibiliteit zijn de objectieven voor de huidige transformaties. Realtime data maakte de afstand voor de klant en voor de medewerkers veel kleiner en laat je organisatie geïntegreerd werken waar je wil en wanneer het nodig is. 

Leveren wordt transparanter, oplossingen brengen sneller en de doorstroom van resultaten realtime.  Alles gaat sneller maar een aandachtspunt blijft de menselijke factor.

Online en digitaal zijn de toekomst waar nu moet aan gebouwd worden. Dit moet deel uitmaken van de bedrijfsstrategie en in elk aspect van je werking geïmplementeerd zijn. Uitstel zal je organisatie deze belangrijke concurrentieslag kosten.
Excellium is het antwoord op uw behoefte. 

Image

Voorstelling

Onze waarden

Proob is een Belgisch softwarebedrijf gestart in 2008 met de ontwikkeling van een Application development platform voor ERP toepassingen, genaamd Excellium. De business specifieke applicaties worden voornamelijk aangeboden in de Cloud.
Proob levert als onafhankelijke softwareontwikkelaar (ISV) oplossingen waarmee het beheer van de processen binnen een organisatie op een snelle, toegankelijke en uitbreidbare manier kunnen worden opgezet en geconfigureerd.
We beschikken over business-specialisten met ruime ervaring in digitalisering van middelgrote en grote organisaties. Wij combineren de kennis van ICT met een grondige bedrijfskennis, een financiële knowhow en uiteraard zeer ruime ervaring in programmatie.
Image
Image
Image
Image

Visie

Onze Toekomst Visie

Technologie en omgevingsfactoren wijzigen uiterst snel voor bedrijven. Op infrastructuurvlak zijn Cloud computing en datacenters de standaard geworden. Op applicatie vlak heeft de markt nood aan adaptieve en flexibel te configureren en te optimaliseren applicaties om in te spelen op een veranderlijke omgeving. Digitaal werken waar men wil is de evidentie.

Lange termijn denken

Waarom voor ons kiezen

A successful man or woman, does not think big or small, but chooses wisely. Hear us and you will know.
Gefundeerd op een financieel sterke basis en omkaderd met een sterke raad van bestuur, beschikken we met Excellium over een volwassen platform. Onze klanten kunnen met een gerust hart, rekenen op sterke features binnen hun verticale oplossing of kiezen voor een passend maatwerk.
We beschikken over de juiste complementaire profielen van medewerkers, met 25 jaar business ervaring, analysten, architecten en programmeurs. Of uw behoeften nu eenvoudig of complex zijn, de kans is groot dat ons team al iets soortgelijks heeft gezien en precies weet wat er nodig is om uw project tot een succes te maken. Elke medewerker is een expert in zijn domein. Ze nemen deel aan voortdurende opleidingen en blijven op de hoogte van de nieuwste functies, trends, tips en trucs. We leveren onze klanten de juiste oplossing, maar ondersteunen ook, in partnership met hen, de verdere groei van de organisatie.
Een van onze leidende principes is de waarde die wij hechten aan relaties. We werken niet alleen hard om uw business binnen te halen, maar ook nadien willen wij elke dag onze klanten verdienen. De klanten die voor ons kiezen, vertrouwen ons met een belangrijk deel van hun bedrijf, hun technologie. De klant moet tevreden blijven met deze keuze.

Een van onze klanten sprak van "een persoonlijke service". Ze vinden dat "de manier waarop ze nu dagelijkse support krijgen, geweldig, efficiënt en zeer toegankelijk is. Hierdoor hebben ze op een vlotte manier een grote stap voorwaarts kunnen maken.

Voor ons is de klant zijn succes, mede onze verantwoordelijkheid.
Hoewel wij de kennis die wij vergaard hebben in de afgelopen 12 jaar hebben opgedaan in diverse bedrijfstakken en die overal kunnen toepassen, zijn er toch een paar sectoren waarin wij meer hebben gewerkt dan in andere. Daar vindt u dan ook onze verticale “off-the-shelf” toepassingen.
Onze kant en klare oplossingen zijn steeds met behulp van de sector gebouwd en getest. Erkenbaarheid en logische flow zijn uiterst belangrijk voor diegenen die met de tools aan de slag zullen gaan.
Een van de redenen voor ons groeiend succes is dat we breder kijken en adviseren dan louter de directe softwareoplossing. Het digitaliseren en ombouwen van de diverse datasets tot een geïntegreerd geheel, vraagt ook een focus op de organisatie die hiermee aan de slag zal gaan. Opleiding in het gebruik is zeker uiterst belangrijk, maar men mag de mens in het geheel niet uit het oog verliezen. Dus “change” heeft repercussies die vaak breder dienen ondersteund en gedragen te worden. Wij hebben daar expertise voor in huis.

Focus

Domeinen waarop we focus leggen

We hebben domeinen waar we op focussen en we doen maatwerk. Interesse ...
Image
Image
Image
Image
Image

Team up with quality players

Onze omgevingspartners

Client 1
Client 2
Client 3
Client 4

Afspraak

Maak vandaag nog een gratis afspraak

Bel ons nu

  • +32 494 50 13 25

Stuur ons een bericht

  • Sales@proob.be

Maatschappelijke zetel

  • Bergestraat 15  9550 Herzele  België
Image

Adres

Bergestraat 15
9550 Herzele
België

Maak een afspraak

+32 494 50 13 25
sales@proob.be