Excellium

Een application platform met heel diverse toepassingen

Excellium

Overzicht toepassingen

Oplossingen op maat

Elke organisatie herkent het patroon. Men start een nieuwe activiteit omdat men de business goed kent, specialist ter zake is of omdat men iets heeft dat een substantieel verschil zal maken in de beoogde doelmarkt. Teams worden samengesteld die de business gaan runnen en men is klaar om commercieel succes na te streven. Maar het gaat sneller dan men denkt.
Al heel snel ontstaat er een wildgroei aan eilandjes van datasets. Het mailsysteem is gemakkelijk om in op te zoeken. Ieder heeft zijn word documenten om brieven en memo’s te sturen. Elk met eigen layout ...

Daar moet je structuur in krijgen ... maar ook in de organisatie. De ene schakel levert aan de andere en dus moet er rekening gehouden worden met de behoefte van elke schakel in de verdere flow, om het geheel efficiënt te laten verlopen. Denk bij de start na hoe je wil meten en rapporteren.

Met Excellium maken wij die oefening met onze klanten. Onze business consultants analyseren de behoefte van de klant met gevoel voor de business en de behoeftes van elk type user in de flow. We luisteren naar de klant, we kennen de business die we bewerken en van daaruit configureren we de oplossing op het Excellium platform, geïntegreerd tussen interne tools en ook extern naar klanten en leveranciers. Wij denken mee met de opdrachtgever en adviseren waar nodig.

Excellium voor beveiligingsbedrijven

Deze oplossing is specifiek gemaakt voor bedrijven die actief zijn met alarminstallaties, branddetectie, camerabewaking, toegangsbeveiliging en inbraakbeveiliging. De oplossing voldoet aan de eisen die gesteld worden aan Incert gecertifieerde bedrijven.
- CRM
- Pipeline management
- Offerte, verkoop, facturatie
- Artikelbeheer
- Prijsmanagement
- Magazijnbeheer
- Voorraadbeheer
- RMA
- Eshop
- Dashboards & reporting
- Project, projectloten, fases
- Planning
- Taken & werkbonnen
- Tijdsregistratie
- Installatiebeheer 
- HRM 
- Tablet techniekers
- Helpdesk met Tickets
- Geïntegreerde accounting (Optie )
Daarnaast is er nog heel wat functionaliteit waaruit kan gekozen worden, niet verplicht en die komen we graag toelichten. Deze oplossing is zoals steeds gemaakt met medewerking van de sector en dus volledig gebaseerd op uw dagelijkse omgeving.

Excellium voor installatiebedrijven technieken

Installatiebedrijven hebben heel specifieke eisen. Dit vraagt de nodige flexibiliteit van een oplossing om die te kunnen aanpassen naar elke specifieke case. Excellium heeft oplossingen voor verwarming, oplossingen voor sanitair, toepassingen voor elektriciteit en toepassingen voor bekabeling. Vindt u uw oplossing hier niet tussen, neem dan even contact met ons.
- CRM
- Pipeline management
- Offerte, verkoop, facturatie
- Artikelbeheer
- Prijsmanagement
- Magazijnbeheer
- Voorraadbeheer
- RMA
- Eshop
- Dashboards & reporting
- Project, projectloten, fases
- Planning
- Taken & werkbonnen
- Tijdsregistratie
- Installatiebeheer 
- HRM 
- Tablet techniekers
- Helpdesk met Tickets
- Geïntegreerde accounting (Optie )
Met de projectmodule kunnen we de hele flow laten aanpassingen aan lastenboeken, gefaseerde bestellingen, beheer van min- en meerwerken die reflecteren in de vorderingsstaten en alles sluit af in de facturatie. Onze medewerkers vertellen u graag meer tijdens een persoonlijk gesprek.

Excellium voor Recylagebedrijven

Een A tot Z oplossing voor Recyclagebedrijven voor het beheer van de weegflow, flexibel tarieven beheer, planning plaatsing en ophalingen. Integratie mogelijk met de weegbrug. Een volledig beheer van leveranciers, klanten, transporten, containers en chauffeurs.
- Leveranciers
- Klanten
- Transporteurs
- Containermanagement
- Chauffeurs
- Eid
- Prijsmanagement
- Weegbruggen, weegschalen
- Weegflow
- Automatische milieu rapportering
- Aankoopnota's, selfbilling
- Tablet voor terrein 
- Mobile voor chauffeur
- Trading
- Verkoopcontracten
- Aankoopcontracten
- Facturatie
- Geïntegreerde boekhouding (Optie )
- Transport, Incoterms
- …..
In de trading module kunnen zowel eigen voorraad verkocht worden, alsook metalen aangekocht en verkocht, waarbij de aan- en verkoopcontracten volledig beheerd worden in het systeem. Alles komt vlot in de afrekening en facturatie. Een geïntegreerde boekhouding kan alle boekingen automatisch opnemen en voldoet aan alle wettelijke verplichtingen binnen de EU.

Excellium voor Technische Groothandels

Op het technische vlak heb je diverse groothandels die klant zijn. Ieder type handel heeft zijn eigenheden. Dat gaat van serienummers over lotnummers. Zo heb je kenmerken nodig per artikel om die op te zoeken. Artikels die gereserveerd worden of pickbonnen op afroep. Sommige groothandels hebben een RMA-beleid, daar waar dit bij andere niet zo is. Dit is heel uiteenlopend, maar Excellium heeft voor allen een antwoord.
- CRM
- Pipeline management
- Tablet voor verkopers
- Pickbon, leverbon
- Artikelbeheer met serienr, lotnr
- Prijsmanagement type klant
- Leveranciersbestellingen
- Magazijnbeheer
- Voorraadbeheer 
- RMA
- Eshop
- Project, projectloten, fases
- Planning – Project planning
- Taak, werkbon – Flow
- Tijdsregistratie - Tariefbeheer
- Installatiebeheer - Onderhoud
- HRM ifv planning
- Tablet voor Techniekers
- Helpdesk ticketsysteem
- Geïntegreerde accounting (Optie )
- Dashboards
- Office reporting
- Fixed reporting
Een Electro groothandel wil bijvoorbeeld een koppeling met een E-shop. Daarnaast is er de mogelijkheid om een totaaloplossing te nemen met geïntegreerde boekhouding.
Een groothandel in tegels heeft dan weer behoefte aan scanning in de toonzaal om de stocksituatie te kennen per type tegel en dit per bad waaruit de serie kwam om direct op te bestelling te zetten.

Voor beide is het gemakkelijk om met samengestelde artikels en opties te werken. En indien men de diensten of projecten zelf ook uitvoeren wil, is er dan weer de planning van de werkbonnen, de pickbonnen en leverbonnen en zo veel meer. Met Excellium hebben we elk type klant een passende oplossing bezorgd.

Excellium als Vending Machine Management Software

Een gestructureerde en tevens intuïtieve software om vending machines te beheren, te onderhouden en logistiek te optimaliseren.

Door gebruik van artificiële intelligentie worden alle toestellen voorgesteld op een grafische wijze opdat de planner per regio, type toestellen en volgens projectie van urgentie, rekening houdend met tal van factoren als vakanties, sluitingen en meer, de automaatvullers alsook het onderhoud optimaal kan inplannen.
- Leveranciers
- Klanten
- Automaten
- Routes
- Artificiële intelligentie 
- Full configuratie algoritme
- Analyse & reporting
- Geïntegreerde met boekhouding (Optie )
- Afrekening met cash
- Split facturatie - kaart - cash
- Mobile voor onderhoud
- Smartphone client
- Verkoopcontracten
- Task flow 
- Facturatie of niet 
- …..

Directe communicatie tussen de mensen op locatie en de interne planning en logistiek, laat tevens toe dat naar elke onvoorziene omstandigheid op realtime basis kan gehandeld worden. Tevens wordt op elk niveau de nodige documentatie, foto’s en veel meer ter beschikking gehouden van wie deze info nodig heeft.

Tal van methodes van afrekening kunnen door elkaar gehanteerd worden.

Andere toepassingen

Er zijn nog heel wat kant en klare oplossingen die wij op het schap hebben. Er zijn ook nog heel wat toepassingen die wij door configuratie perfect kunnen kneden naar uw business. Contacteer ons en onze analist zal graag met u uw business case bekijken.
Excellium voor Accountancy kantoren

Excellium voor Accountancy kantoren

Accountancy kantoren hebben heel wat administratieve opvolging buiten de boekhouding van de klant. Daarnaast hebben ze ook hun eigen administratie en facturatie. Dit alles valt onder het permanent dossier. Hiervoor kunnen zij beroep doen op Excellium.
Excellium voor Rail Forwarding bedrijven

Excellium voor Rail Forwarding bedrijven

Een onafhankelijke rail forwarder selecteert voor zijn klanten de best passende treinoplossing. Naast de planning dienen bvb incidenten en onderhouden geregistreerd en opgevolgd te worden. Hiervoor gebruiken ze Excellium als kwaliteitssyteem.
Excellium voor administratief dossierbeheer

Excellium voor administratief dossierbeheer

De wettelijke opvolging van personen die testen dienen af te leggen om te voldoen aan de voorwaarden om hun rijbewijs terug te krijgen is een vrij complex gegeven qua dossieropvolging. Hiervoor doen ze beroep op Excellium.
Image

Adres

Bergestraat 15
9550 Herzele
België

Maak een afspraak

+32 494 50 13 25
sales@proob.be